Varför catering i Uppsala är så bra
De allra flesta har säkerligen någon gång, i något sammanhang, bjudits på catering från någon leverantör i Uppsala. Personligen tycker jag att jag står inför diverse levererade bufféer jämt och ständigt. Det hänger säkerligen ihop med mitt arbete, vilket ju på många sätt går ut på att gästa events av olika slag. Men jag vill ändå tro att catering i Uppsala är något som når de flesta och som enbart växer i popularitet. Att det är ett genidrag för en arrangör av event i Uppsala att anlita catering istället för att laga själv är en gammal spaning. Jag ser tre omedelbara argument till varför detta är en bra idé.
Smidighet
Man behöver inte tänka på någonting annat än att just äta upp maten. Det är inte direkt så att den mat som leverantören av catering i Uppsala kommer med behöver tillagas. Maten behöver inte ens läggas upp, utan befinner sig redan i skålar, på tallrikar eller i formar. Det är nästan oförskämt smidigt, tycker jag. Dessutom erbjuder de allra flesta firmorna som levererar catering i Uppsala att ta undan och rengöra allt efteråt. Inte ens det behöver man tänka på.
Kostnad
Priset varierar naturligtvis beroende på vilken typ av catering i Uppsala man vill ta in. I vissa fall kan det kosta över 600 kr per person, och då kan man säkerligen räkna med en smaksensation utöver det vanliga. Den bästa menyn jag någonsin har ätit på catering i Uppsala hette Storgårdens buffé. 425 kr/person och helt oemotståndlig! För den som inte vill lägga en särskilt stor peng finns såklart andra betydligt mindre kostsamma menyer.
Uppskattning
Har ni någonsin sett så glada festdeltagare eller konferensgäster som när det finns riktigt bra catering i Uppsala? Jag tror att det beror på flera olika saker. Dels så är maten alltid helt fantastiskt god. God mat är som bekant något som tenderar att göra människor glada och positiva. Jag tror också att det har att göra med att catering i Uppsala sker med inhyrda tjänster. Ingen behöver oroa sig för att någon eller några som anordnar festen måste laga maten eller duka av och diska efteråt. Denna bit sköts av proffsen som arbetar med det på heltid. Slutligen tror jag att uppskattningen för catering i Uppsala beror på mängden mat. Man behöver inte direkt oroa sig för att lämna tillställningen hungrig. Eller hur?
Vi hörs nästa vecka igen!
Kommentarer
Inga kommentarer